Ugrás a tartalomhoz
EN

OneCard Standard Hitelkártya

OneCard Hitelkártyával vásárlásai után pénzvisszatérítést kap!

 • 5 % negyedévente változó ajánlatokkal,
 • 3% műszaki és elektronikai áruházakban történt vásárlások után,
 • 1% élelmiszerüzletekben, hiper- és szupermarketekben történt vásárlások és hitelkártya-számlájáról kiegyenlített csoportos beszedési megbízásai után.

ÉRDEKEL

A OneCard Hitelkártya 5% pénzvisszatérítést nyújt negyedévente megújuló ajánlatokkal. Nézze meg a naptárban, melyik negyedévben milyen kategóriájú vásárlásokkal spórolhat!

Számolja ki mennyit kap vissza vásárlásaiból!

KISZÁMOLOM

Regisztráljon ingyen minden negyedévben az 5%, 3% és az 1% pénzvisszatérítésre!

Interneten és telefonon is gyorsan regisztrálhat!

  Online
Direkt Azonosítójával és jelszavával lépjen be az internetbank felületére, ahol a Kártya menüpontban néhány kattintással regisztrálhat.
  +36 80 488 588
Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol a 2. menüben a 6-os gomb megnyomásával az azonosítást követően az automata rendszerben gyorsan és egyszerűen regisztrálhat Direkt Azonosítója és DPIN-je segítségével.

A regisztrációra a negyedéven belül bármikor sor kerülhet, a pénzvisszatérítést a teljes negyedéves időszakra vonatkozóan megkapja. Regisztrációra a főkártya birtokos jogosult, de a kedvezmény automatikusan vonatkozik a társkártyával végrehajtott vásárlásokra is. A hitelkeret terhére végrehajtott vásárlások utáni pénzvisszatérítés maximális összege negyedévente OneCard Gold Hitelkártya esetén legfeljebb 15 000 forint, OneCard Standard Hitelkártya esetén legfeljebb 10 000 Ft. A pénzvisszatérítés összegét az adott negyedévet követően írjuk jóvá hitelkártyája-számláján. A pontos összegről a számlakivonaton adunk tájékoztatást.

Kérjük, olvassa el a OneCard Hitelkártya pénzvisszatérítésre vonatkozó szabályzatot!

Önnek ajánljuk a OneCard Hitelkártyát, ha

 • gyakran vásárol bankkártyával belföldön, külföldön és interneten,
 • szeretne megtakarítani a mindennapi vásárlások során,
 • nagyobb összegű kiadás finanszírozására keres megoldást, miközben saját pénze kamatozik.
 • az előre nem látható, váratlan költések miatt sem szeretne aggódni.

Azért érdemes a OneCard Hitelkártyát választania, mert

 • évente több tízezer forintot spórolhat, ha OneCard Hitelkártyával vásárol
 • a pénzvisszatérítésnek nem feltétele, hogy meghatározott alkalommal és összegben használja hitelkártyáját,
 • díjmentesen vásárolhat belföldön, külföldön, és interneten egyaránt a hitelkártyával,
 • kamatmentes vásárlást biztosít, ha a teljes tartozását határidőre visszafizeti,
 • hitelkeretét feltöltés után újra szabadon használhatja,
 • hitelkeretét átutalhatja saját számlájára, vagy bármely belföldi bankszámlára az internetbankon vagy telefonon keresztül.
 • a OneCard Hitelkártya egy Mastercard®, érintő funkcióval ellátott bankkártya, amellyel kényelmesen és biztonságosan, egyetlen érintéssel fizethet az arra kijelölt elfogadóhelyeken.

Kamatmentesen vásárolhat!
A hitelbírálat során meghatározott hitelkeret terhére egész hónapban kamatmentesen vásárolhat, ha a fizetési határidőig a hitelkártya-számláján fennálló teljes tartozását kiegyenlíti.  A hitelkártyás vásárlások után kamatot tehát csak akkor kell fizetnie, ha a megadott fizetési határidőig tartozását csak részben fizette vissza.

Hitelkártya működése

  Nézze meg egy konkrét példán keresztül, hogyan működik a hitelkártya!

A 45 napos kamatmentesség azokra a OneCard Standard Hitelkártyákkal (fő- és társkártyával egyaránt) végrehajtott vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amelyeket a havi számlazárást követő napon hajtanak végre. Az ezt követően végráhajtott vásárlási tranzakciók esetén a kamatmentes periódus folyamatosan csökken a következő számlakivonat készítés napjáig.

Hogyan érdemes használnia OneCard Hitelkártyáját?
A számlakivonat készítésének időpontja minden hónap 25. napja (amennyiben nem banki napra esik, úgy az előző banki nap), a visszafizetési határidő utolsó napja pedig minden hónap 10. napja (amennyiben nem banki nap, úgy a következő banki nap). Így 15 nap áll rendelkezésére, hogy teljes tartozását kamatmentesen visszafizesse, vagy a minimum összeget befizesse.

Ha a megadott határidőre nem tudja a teljes tartozását visszafizetni, a visszafizetést részletekben is teljesítheti . A hitelkártya-számla javára történő befizetéssel feltölti hitelkeretét, így az ismételten felhasználható.
Figyeljen arra, hogy a Bank által meghatározott minimum  visszafizetendő összeget minden hónapban határidőben teljesítse, így nem kell késedelmi díjat fizetnie. A minimálisan visszafizetendő összeg a felhasznált hitelkeret 5%-a, de legalább 5000 Ft. Elkerülhető a késedelmi díj, ha a minimum összeg beszedésére megbízást ad a Banknak.

ÉRDEKEL

 

Apple Pay-jel gyorsan és biztonságosan fizethet

          Regisztrálja Raiffeisen VertiCard bankkártyáját az Apple Wallet alkalmazásban és fizessen Apple Pay-jel!
Részletekért kattintson ide!

 

RaiPay androidos mobilfizetés a Raiffeisen Banknál

     Gyors és biztonságos fizetés Raiffeisen Mastercard bankkártyával.
Részletekért kattintson ide!

 

 

Erős ügyfél-hitelesítéssel (3D Secure) még biztonságosabb az internetes vásárlás!

     Hagyja jóvá fizetéseit akár ujjlenyomat olvasással vagy arcfelismeréssel.
A részletekért kattintson ide!
 • Utazásra készül? Érdemes elolvasni a Mastercard úti tippjeit, amelyben hasznos tanácsokat kaphat az utazóktól a kártyahasználatról.
 • Használja hitelkártyáját a mindennapos vásárlásokhoz!  Hitelkártyájával készpénz nélkül vásárolhat, ilyenkor személyre szabott hitelkeretét (azaz a bank pénzét) költi, amit csak utólag, havonta egyszer kell visszafizetnie. Amíg hitelkártyáját használja, addig bankszámláján lévő pénze kamatozik.

További részletek

 • Figyeljen arra, hogy a b ank által meghatározott minimum visszafizetendő összeget minden hónapban határidőben teljesítse, így nem kell késedelmi díjat fizetnie. Díjmentesen adhat megbízást a minimum összeg átvezetésére az internetbankon, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon (+36 80 488 588) keresztül.
 • Kössön hitelfedezeti biztosítást hitelkártyája igénylésekor, így biztonságban érezheti magát, ha hitelkártyáját elveszti, ellopják, vagy más váratlan esemény történne Önnel.
 • Igényeljen Mobil Banking (SMS értesítés) szolgáltatást, és azonnal üzenetet kap mobiltelefonjára a hitelkártyával végrehajtott tranzakció összegéről és egyenlegéről.
 • Készpénzfelvételre csak akkor használja hitelkártyáját, ha ez más módon, például betéti kártyájával nem oldható meg. A készpénzfelvétel összege a tranzakció értéknapjától a visszafizetésig kamatozik.
 • Amennyiben hirtelen pénzre lenne szüksége, utaljon át hitelkártya-számlájáról saját számlájára, vagy bármely belföldi bankszámlára. Akár a teljes hitelkeretét is átutalhatja egy összegben, és a pénz pár órán belül megérkezik a megadott számlára. Ne felejtse el, hogy az átutalás összege a készpénzfelvételhez hasonlóan kamatozik.
 • Ha elveszti hitelkártyáját, azonnal hívja ügyfélszolgálatunkat (+36 80 488 588), ahol a 8-as gomb megnyomásával azonnal letilthatja hitelkártyáját.

ÉRDEKEL

Termék neve: OneCard Standard Hitelkártya -
Hitelkeret összege: 375 000 Ft -
Hitelkamat mértéke 29,58% MNB jegybanki alapkamat + 28,98% kamatfelár
Hitelkamat típusa: - Változó kamatozás, referencia kamatlábhoz kötött, fix kamatfelárral
Futamidő: 12 hónap -
THM: 37,3% -
A Hitel teljes összege: 480 299 Ft -
Fizetendő kamat: 97 931 Ft -
Teljes éves költség: 7 368 Ft havi díjak összege

A THM értékének meghatározásakor a Bank az alábbi számítási módszert alkalmazta. A teljes rendelkezésre álló hitelkeret igénybevételére vásárlás útján kerül sor az első elszámolási időszak első napján, és Kártyabirtokos kizárólag a Minimum fizetendő összeget teljesíti az egyes elszámolási időszakokat követő türelmi időszakok végén (visszafizetési határidő), illetve az egy éves feltételezett futamidő lejártával a fennmaradó teljes tartozást egy összegben fizeti vissza.

Amennyiben Ön a hitelkártyát kizárólag vásárlásra használja és a hitelkeretből felhasznált, a hitelkártya-számla kivonaton záróegyenlegként közölt teljes összeget minden esetben a visszafizetési határidőn belül a Bank részére visszafizeti, úgy a hitelkártya használata kamatmentes.

A táblázatban szereplő adatok változatlan kamatmértéket és díjakat feltételezve kerültek kiszámításra. A kamat, illetve a díjak futamidő alatti változása a táblázatban feltüntetett összegeket az Ön számára kedvezőtlen irányban is módosíthatja.

A táblázatban szereplő reprezentatív példa szemléltetésre szolgál, a benne található adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek a pénzügyi intézményre kötelező érvényűnek.

A THM meghatározása a 2021. április 1-én aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A bank által jóváhagyott végleges hitelkeret összegére érvényes teljes hiteldíj-mutatót - amely eltérhet a jelen hirdetésben feltüntetett értéktől - az egyedi szerződés tartalmazza. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

OneCard Hitelkártyát bankszámlanyitás nélkül is igényelhet.
Az induló hitelkeret nagysága 110 000 Ft és 3 000 000 Ft között lehet.
Az igényléshez az alábbiak szükségesek:

 • főkártya-birtokos esetén nagykorúság az igénylés beadásakor,
 • minimum 100 000 Ft havi nettó igazolt jövedelem,
 • Magyarországon szerzett jövedelem, valamint magyarországi állandó lakcím vagy tartózkodási engedély,
 • minimum 2 hónapja vezetett lakossági bankszámla bármely Magyarországon működő kereskedelmi banknál,
 • minimum 3 hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen,
 • egyéni vállalkozók, társas vállalkozások tulajdonosai esetén minimum 12 havi folyamatos gazdasági tevékenység,
 • telefonos elérhetőség megadása (vezetékes vagy mobil telefonszám),
 • munkahelyi telefonos elérhetőség.

Hogyan igényelhet OneCard Hitelkártyát?

  Kártyaigényléshez kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebbi Raiffeisen bankfiókot.
  A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot!Időpontfoglalás bankfiókba

  Az igényléshez szükséges dokumentumok:
 • érvényes személyi igazolvány, lakcím- és adókártya (amennyiben Ön nem rendelkezik személyi igazolvánnyal, akkor új kártyaformátumú vezetői engedély vagy útlevél is elfogadható);
 • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás
  - alkalmazott esetén munkáltatói igazolás (egyedi hitelbírálattól függően bankunk alkalmazottaktól is kérhet APEH jövedelemigazolást),
  - vállalkozó esetén APEH jövedelemigazolás,
  - nyugdíjas esetén éves nyugdíjértesítő másolat (özvegyi nyugdíj esetén a nyugdíjhatározat másolata, amennyiben a nyugdíjat határozatlan időre, feltétel nélkül folyósítják);
 • egyéni vállalkozók esetén egyéni vállalkozói igazolvány és igazolás a köztartozásokról (ha az igénylő társas vállalkozás tulajdonosa, akkor a cége köztartozásairól)
 • utolsó kéthavi bankszámlakivonatának eredeti vagy hitelesített példánya arról a lakossági forint bankszámláról, amelyre havi jövedelme érkezik (Egyéni vállalkozók esetén - amennyiben nem rendelkezik lakossági bankszámlával - az egyéni vállalkozói bankszámlakivonatot is elfogadjuk).
  Az igénylőlap és a szükséges dokumentumok benyújtását követően bankunk elbírálja igénylését, és annak elfogadása esetén a bírálat eredményétől függően megállapítja a hitelkeret nagyságát.
  A bírálat eredményéről és a hitelkeret nagyságáról értesítő levelet kap.
Elkészült hitelkártyáját kérésének megfelelően személyesen az előzetesen megjelölt Raiffeisen bankfiókban veheti át, vagy postán küldjük meg Önnek.

Visszahívást kérek