Ugrás a tartalomhoz
EN

Személyi Kölcsön

NE HAGYJA KI ÚJ ÜGYFÉL AJÁNLATUNKAT!

Most új ügyfélként jövedelemáutalás nélkül akciós kamattal és THM-mel igényelhet személyi kölcsönt.

Kamat: 5,15%-7,95%
THM: 5,6%-8,5%

250 ezer Ft havi nettó jövedelemtől és 1 millió Ft kölcsönösszegtől

Az akció a 2020.10.12.-2020.12.11. közötti igénylésekre vonatkozik.

Érdekli, mekkora kölcsönösszegre számíthat?
Számítsa ki törlesztőrészletét online kalkulátorral!

    Új ügyfél vagyok            Raiffeisen ügyfél vagyok

Új ügyfél az, aki 2020.10.09-én nem rendelkezik Raiffeisen lakossági számlavezetési szolgáltatással – bankszámlával, és a kölcsön igénylésekor nincs Raiffeisen lakossági hitele.

A hirdetett akciós kamatok részletes feltételeit a Lakossági Fedezetlen Kondíciós Lista az Új ügyfél akció pontja tartalmazza. Az Új ügyfél jövedelem250 kedvezmény mértéke 8 %pont.
A jövedelemarányos törlesztőrészlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet figyelembevételével a Bank saját hatáskörben jogosult dönteni az elfogadható jövedelmek köréről, és azok igazolásának módjáról.
A kedvezmény a 2020.10.12-tól 2020.12.11-ig kiállított személyi kölcsön igénylésekre érvényes.

MIÉRT ÉRDEMES ÚJ ÜGYFÉLKÉNT A RAIFFEISEN SZEMÉLYI KÖLCSÖNT VÁLASZTANIA?

JÖVEDELEMÁTUTALÁS NÉLKÜL IS IGÉNYELHETI
600.000 FT-TÓL 7 MILLIÓ FT-IG IGÉNYELHETI SZABAD FELHASZNÁLÁSRA
MINDKÉT KAMATPERIÓDUSBAN FIX TÖRLESZTŐVEL IGÉNYELHETI
AKCIÓ 250 ezer Ft havi nettó jövedelemtől és 1 millió Ft kölcsönösszegtől
KAMAT: 5,15%-7,95% (AKCIÓ)

A hirdetésben szereplő 7,95%-os akciós kamat a második kamatperiódusra vonatkozik és a 8 %pont mértékű Új ügyfél250 akció figyelembe vételével került meghatározásra. Akció nélküli kamat: 5,15%-15,95%
Ha a 2020.12.11-ig kiállított Személyi Kölcsön igénylést követően a kölcsönszerződés 2020.12.31-ig nem jön létre az Új ügyfél250 akció a Személyi Kölcsön teljes futamidejére vonatkozik.

THM: 5,6%-8,5% (AKCIÓ)

A hirdetésben szereplő 8,5%-os akciós THM a második kamatperiódusra vonatkozik és a 8 %pont mértékű Új ügyfél250 kamatkedvezmény akció figyelembe vételével került meghatározásra. Akció nélküli THM: 5,6%-17,5%.

HITELFEDEZETI BIZTOSÍTÁS 2 HAVI DÍJÁT JÓVÁÍRJUK!

A hitelfedezeti védelem egy csoportos biztosítás, szerződője a Raiffeisen Bank Zrt, a bank ügyfelei, mint biztosítottak csatlakozhatnak a csoportos biztosításhoz. A tájékoztatás nem teljes körű, a biztosítás további feltételei a vonatkozó biztosítási feltételben. Az akció részleteit a Fedezetlen Hitelek Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza

 

Érdekli, mekkora kölcsönösszegre számíthat?
Számítsa ki törlesztőrészletét online kalkulátorral!

 

KALKULÁLOK

 • NEM RENDELKEZIK HAVI NETTÓ 250 000 Ft JÖVEDELEMMEL, VAGY KEVESEBB MINT 1 MILLIÓ Ft KÖLCSÖNRE VAN SZÜKSÉGE?
 • ÖN MÁR A RAIFFEISEN BANKNÁL VEZETI SZÁMLÁJÁT, VAGY VAN MÁR RAIFFEISEN HITELE?

ÖNNEK IS VAN AJÁNLATUNK

CSÖKKENTSE KÖLCSÖNE KAMATÁT AZ ALÁBBI KAMATKEDVEZMÉNYEKKEL!

Az induló kamat 5,15%, THM 5,6%. A második kamatperiódusban a 15,95%-os THM:17,5% standard kamatot az alábbi kedvezményekkel csökkentheti:

3% KAMATKEDVEZMÉNY AKTÍV SZÁMLAHASZNÁLATHOZ

Önnek ajánljuk, ha számlevezetési szolgáltatatást – bankszámláját aktívan és rendszeresen használja, vagy erre a kölcsön igénylésekor ígéretet tesz. A kedvezmény az alábbi jövedelemhez kapcsolódó kamatkedvezményekkel együttesen is igénybe vehető.
Kedvezményes kamat 12,95%,THM: 14,1%
További részletek:

Feltételei:

 • rendszeres havi jóváírás és havonta mindössze 4 tranzakció vállalása az alábbiak közül a Raiffeisen bankszámlán:
  • készpénzfelvétel belföldön ATM-ből – bankkártyás készpénzfelvétel
  • betéti - vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön, külföldön - bankkártyás vásárlás,
  • átutalás belföldön forintban, átutalás euróban (SEPA), átutalás egyéb devizában és minden egyéb eseti átutalás és rendszeres átutalás,
  • beszedés - csoportos beszedés

 

További feltétel egyes már nem értékesített bankszámlák esetén: bankszámla konstrukció módosítás. A kamatkedvezmény feltétele, aktív számlahasználat vállalása: három hónapban legalább kettőben az Adós kölcsönszerződésben megjelölt bankszámláján a mindenkori havi nettó minimálbér összege legfeljebb kettő részletben jóváírásra kerüljön és Adós havonta legalább 4 tranzakciót a bankszámláján végrehajtson. A vállalás nem teljesítése esetén a Bank a korábban fennállt veszélyhelyzetre tekintettel havi díjat nem számít fel 2020.december 31-ig, azt követően havi díjat számít fel.

Bankszámla konstrukció módosítása akkor szükséges, ha az Adós a Kondíciós Listában meghatározott bankszámlával rendelkezik. További részleteket a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza.

Ha a Személyi Kölcsön igénylést követően a kölcsönszerződés 2020.12.31-ig nem jön létre az Aktív számlahasználat kamatkedvezmény a Személyi Kölcsön teljes futamidejére vonatkozik.

 

8% KAMATKEDVEZMÉNY AKTÍV SZÁMLAHASZNÁLATHOZ ÉS HAVI NETTÓ 250 000 FT JÖVEDELEMHEZ

Önnek ajánljuk, ha nagyobb kiadásra készül és legalább havi nettó 250 ezer Ft igazolt jövedelemmel rendelkezik.
Kedvezményes kamat 7,95%, THM: 8,5%
További részletek:

Feltételei:

 • rendszeres havi jóváírás és havonta mindössze 4 tranzakció vállalása.
 • legalább havi nettó 250 ezer Ft jövedelem és
 • legalább 1 millió Ft kölcsönösszeg
 • További feltétel egyes már nem értékesített bankszámlák esetén: bankszámla konstrukció módosítás.

 

Az aktív számlahasználat és jövedelem250, valamint az aktív számlahasználat és jövedelem400 kamatkedvezmény további részletes feltételeit a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza. A havi nettó jövedelemhatár a bank által elfogadható jövedelem összegével kerül meghatározásra. A jövedelemarányos törlesztőrészlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet figyelembevételével a Bank saját hatáskörben jogosult dönteni az elfogadható jövedelmek köréről, és azok igazolásának módjáról.

Bankszámla konstrukció módosítása akkor szükséges, ha az Adós a Kondíciós Listában meghatározott bankszámlával rendelkezik. További részleteket a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza.

Ha a Személyi Kölcsön igénylést követően a kölcsönszerződés 2020.12.31-ig nem jön létre az Aktív számlahasználat és jövedelem250 kamatkedvezmény a Személyi Kölcsön teljes futamidejére vonatkozik.

8,5% KAMATKEDVEZMÉNY AKTÍV SZÁMLAHASZNÁLATHOZ ÉS HAVI NETTÓ 400 000 FT JÖVEDELEMHEZ

Önnek ajánljuk, ha nagyobb kiadásra készül és legalább havi nettó 400 ezer Ft igazolt jövedelemmel rendelkezik.
Kedvezményes kamat 7,45%, (THM: 8,0%)
További részletek:

Feltételei:

 • rendszeres havi jóváírás és havonta mindössze 4 tranzakció vállalása3
 • legalább havi nettó 400 ezer Ft jövedelem és
 • legalább 3 millió Ft kölcsönösszeg
 • További feltétel egyes már nem értékesített bankszámlák esetén: bankszámla konstrukció módosítás

 

Az aktív számlahasználat és jövedelem400 kamatkedvezmény további részletes feltételeit a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza. A havi nettó jövedelemhatár a bank által elfogadható jövedelem összegével kerül meghatározásra. A jövedelemarányos törlesztőrészlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet figyelembevételével a Bank saját hatáskörben jogosult dönteni az elfogadható jövedelmek köréről, és azok igazolásának módjáról.

Bankszámla konstrukció módosítása akkor szükséges, ha az Adós a Kondíciós Listában meghatározott bankszámlával rendelkezik. További részleteket a Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Lista tartalmazza

Ha a Személyi Kölcsön igénylést követően a kölcsönszerződés 2020.12.31-ig nem jön létre az Aktív számlahasználat és jövedelem400 kamatkedvezmény a Személyi Kölcsön teljes futamidejére vonatkozik

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Regisztráljon, és kérjen visszahívást, vagy vegye igénybe a honlapunkon keresztül elérhető VideoBank szolgáltatást! Akár 1 órán belül visszahívjuk, ha munkanapokon 8-16 között regisztrál.

Telefonos és VideoBankos tájékoztatás során:

 • Szakértőnk ellenőrzi a hiteligényléshez szükséges minimális feltételeket.
 • Kiszámolja az induló törlesztőrészletét, és részletes előszűrés után tájékoztatjuk, mekkora hitelösszegre számíthat. Az előkalkuláció díjmentes.
 • Részletes tájékoztatást nyújt a hiteligénylés feltételeiről, folyamatáról, költségeiről és a szükséges dokumentumokról.

   VISSZAHÍVÁST KÉREK         VIDEÓBANKON ÉRDEKLŐDÖM

Személyes ügyintézéshez keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat! A várakozás elkerülése érdekében kérjük, foglaljon előre időpontot

Időpontfoglalás bankfiókba

Az igényléshez szükséges dokumentumokról itt tájékozódhat.

A dokumentumokat akár elektronikusan is beadhatja az igényléskor. Részletek itt.

A kiválasztott bankfiókban személyesen azonnal benyújthatja kölcsönigénylését, ha az igényléshez szükséges dokumentumokat a Bank által meghatározott formában, magával hozza.

A Bank az igénylőlap és a szükséges dokumentumok benyújtását követően bírálja el igénylését.
A hitelbírálat eredményétől függően állapítja meg az igénybe vehető kölcsön végső összegét és feltételeit.
Változatlan feltételek melletti jóváhagyáskor a Bank sms-ben és levélben is küld tájékoztatást.

Jóváhagyást követően a Bank folyósítja a kölcsönösszeget, majd átutalja a szerződésben megjelölt számlaszámra.

A SZEMÉLYI KÖLCSÖN TOVÁBBI FELTÉTELEI

 • KÖLCSÖNÖSSZEG
  600.000 Ft – 7 millió Ft szabad felhasználásra
 • FUTAMIDŐ
  36 - 84 hónap
 • KAMATOZÁS
  Éves fix kamat két kamatperiódusban

  A 2020. évi LVIII. törvény alapján a személyi kölcsön THM mértéke a fizetési moratórium végéig (Határidő) nem lehet magasabb, mint az igénylés kiállítás naptári félévének első napján érvényes jegybanki alapkamat 5 százalékponttal növelt mértéke, ezt követően pedig az igénylés kiállításának napján érvényben lévő THM válik irányadóvá.

  A Határidő jelentése: a 2020. évi LVIII. törvényben meghatározott fizetési moratórium vége, mely ha nem kerül meghosszabbításra, akkor 2020. december 31.

  A fentiekre tekintettel a kölcsönnek két kamatperiódusa van.
  Első kamatperiódus: a kölcsön folyósításától a Határidőt követő első havi törlesztés esedékességének napjáig tart.
  Második kamatperiódus: a Határidőt követő első havi törlesztés esedékességének napjától a futamidő végéig tart.

 • MINIMUM JÖVEDELEM
  Minimum 150 000 Ft igazolt havi nettó jövedelem (adóstárs nélkül)

  Adóstárssal történő igénylés esetén az egyik adósnak min. 150.000 Ft, másik adósnak min. 107.065 Ft igazolt havi nettó jövedelemmel kell rendelkeznie.

 • MINIMUM ÉLETKOR
  Betöltött 25. életév

  Ha a kölcsön igénylésekor elmúlt már 18, de még nem töltötte be a 25. életévét, vagy a kölcsön lejáratakor már betölti a 71. életévét, olyan adóstárs bevonása szükséges, aki az igényléskor betöltötte a 25. életévét, a kölcsön lejártakor pedig még nem tölti be a 71. életévét, és megfelel a további hiteligénylési feltételeknek is.

 • MUNKAVISZONY
  Minimum 3 hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony és a jelenlegi munkahelyen már lejárt próbaidő. Egyéni vállalkozók, társas vállalkozások tulajdonosai esetében min. 12 hónapos folyamatos gazdasági tevékenység és egy lezárt üzleti év.
 • INGATLANFEDEZET
  Nem szükséges

  A kölcsönigénylés minimális általános feltételeiről itt olvashat bővebben.

 

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST ÉS SZAKÉRTŐNK PERCEK ALATT KISZÁMOLJA INDULÓ TÖRLESZTŐRÉSZLETÉT!

VISSZAHÍVÁST KÉREK

A bank egyedi esetben a fentiektől eltérhet. A részletes feltételek az aktuális Lakossági Fedezetlen Hitelek Kondíciós Listában találhatóak.

Reprezentatív példa az első kamatperiódusban:
Kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft, futamidő: 60 hónap, hitelkamat mértéke: 5,15% a futamidő végéig, hitelkamat típusa: rögzített, THM: 5,6%, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 428.706 Ft, hitel teljes díja: 428.706 Ft, hitelbírálati díj: 19.500 Ft, kamat összege: 409.206 Ft, havi törlesztőrészlet összege: 56.820 Ft.

Reprezentatív példa a második kamatperiódusban:

Aktív számlahasználat és Jövedelem400 kamatkedvezménnyel: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 7,45% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; THM: 8,0%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3.622.055 Ft; hitel teljes díja: 622.055 Ft, hitelbírálati díj: 19.500 Ft, kamat összege: 602.555 Ft; várható havi törlesztőrészlet összege: 60.043 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Új Ügyfél Jövedelem250 kamatkedvezménnyel: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 7,95% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; THM: 8,5%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3.664.945 Ft; hitel teljes díja: 664.945 Ft, hitelbírálati díj: 19.500 Ft, kamat összege: 645.445 Ft; várható havi törlesztőrészlet összege: 60.757 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kamatkedvezménnyel: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 7,95% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; THM: 8,5%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3.664.945 Ft; hitel teljes díja: 664.945 Ft, hitelbírálati díj: 19.500 Ft, kamat összege: 645.445 Ft; várható havi törlesztőrészlet összege: 60.757 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Aktív számlahasználat kamatkedvezménnyel: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft; futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 12,95% a futamidő végéig; hitelkamat típusa: rögzített; THM: 14,1%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4.110.447 Ft; hitel teljes díja: 1.110.447 Ft, hitelbírálati díj: 19.500 Ft, kamat összege: 1.090.947 Ft; várható havi törlesztőrészlet összege: 68.182 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

Kamatkedvezmény nélkül: kölcsönösszeg: 3.000.000 Ft, futamidő: 60 hó; hitelkamat mértéke: 15,95% a futamidő végéig, hitelkamat típusa: rögzített; THM: 17,5%; fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4.391.970 Ft; hitel teljes díja: 1.391.970 Ft, hitelbírálati díj: 19.500 Ft, kamat összege: 1.372.470 Ft; várható havi törlesztőrészlet összege: 72.874 Ft. A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.

További THM értékekért és reprezentatív példákért kérjük, kattintson!

A THM-ek meghatározása a 2020.10.21-én aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, 3.000.000 Ft kölcsönösszeg, 5 éves futamidő továbbá az alábbiak figyelembe vételével történt.

Az első kamatperiódusban a THM, a 2020. évi LVIII. törvényben meghatározott fizetési moratórium alatt a THM maximális mértékére vonatkozó előírás, a futamidő végéig az első kamatperiódusra vonatkozó, kamatkedvezmény/akció által nem befolyásolt kamat és a hitelbírálati díj figyelembe vételével történt.

A második kamatperiódusban a THM a futamidő végéig a második kamatperiódusra vonatkozó kamatkedvezménnyel csökkentett ügyleti kamatok, vagy kamatkedvezmény nélküli kamat és a hitelbírálati díj figyelembe vételével történt.

A THM számítás során a havi számlavezetési díj-mentes Bázis 2.0 Számlacsomag az aktív számlahasználat kedvezmény feltételeinek vállalása esetén került figyelembe vételre.

Számlavezetési szolgáltatás -Bankszámla igénybe vétele nem szükséges a kölcsönszerződés megkötéséhez, kivéve az online igényelt kölcsönök és aktív számlahasználat kedvezmény feltételeinek vállalása esetén, azonban ebben az esetben sem szükséges számlavezetési díjhoz kötött számlavezetési szolgáltatás – bankszámla igénybevétele a kölcsönszerződés megkötéséhez.

A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.

 


Személyi Kölcsönt szeretne?

Kérjük, adja meg adatait, és visszahívjuk! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.