Ugrás a tartalomhoz

ONECARD HITELKÁRTYA

 Minden vásárlással pontokat gyűjt, amiket akár 5-35%-os kedvezménykuponokra válthat be
 1% pénzvisszatérítést kap élelmiszerboltban, szuper- és hipermarketekben történt vásárlásai után
 Személyre szabott hitelkeret 150 000 Ft és 3 000 000 Ft között
 Érintésmentes vásárlás, készpénzfelvétel, mobilfizetés

OneCard Hitelkártya THM: 43,8%-45,9%

Akciónkban új hitelkártya birtokosoknak 10 000 Ft jóváírást adunk hitelkártya-számlájukra, miután aktiválták kártyájukat
  Mindennapi élelmiszer vásárlások után 10%-10%, maximum 10 000 - 10 000 Ft jóváírás szeptemberi és októberi vásárlások után 

  

Igényeljen most hitelkártyát!

 • Adja meg itt adatait, kollégánk visszahívja, és előszűrést végez
 • Tájékoztatjuk az igényléshez szükséges dokumentumokról
 • Időpontot foglalunk bankfiókba az igényléshez

 

Visszahívást kérek

Az aktiváláshoz kötött 10 000 Ft jóváírás és az élelmiszer/szuper-/hypermarket kategóriában történt vásárlások után 10-10%, maximum 10 000-10 000 Ft jóváírás a 2023. augusztus 1-szeptember 30. között igényelt OneCard Hitelkártyákra vonatkozik. További részletek és a jóváírás feltételei itt a Kondíciós Listában.

  Kuponokra váltható pontokat kap minden vásárlás után, az elköltött összegtől függetlenül

  Folyamatosan megújuló kuponkínálattal várjuk

  100 ajándék pontot adunk induláskor az új hitelkártya tulajdonosoknak

Raiffeisen ügyfélként különleges kedvezményekben részesülhet. Hűségprogramunkban folyamatosan megújuló partneri kör, egyedi kedvezmények várják!

Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál a Hűségprogramban, és OneCard Hitelkártyáját használja minden vásárláskor! A vásárlással gyűjti pontjait, melyet kuponokra válthat be. Hitelkártyája több pontot ér, mintha betéti kártyával vásárolna. További részleteket a Raiffeisen Hűségprogram Általános Szerződési Feltételeiben talál.

Mennyit ér egy vásárlás?

vásárlás betéti bankkártyával= 1 pont
OneCard Standard Hitelkártya= 2 pont
OneCard Gold Hitelkártya= 3 pont

Gondolja át, hányszor vásárol egy héten!

Már 5-7 ponttal is jelentős kedvezményt adó kuponokat tölthet le. De ha havonta legalább 8-szor használja hitelkártyáját, akkor már 20-40%-os kuponokat is megszerezhet magának!

 

Igényeljen, regisztráljon a Hűségprogramba, és a kártya aktiválását követően 100 pontot írunk Önnek jóvá, amivel máris megkezdheti a vadászatot a kedvezményekre!

Van már OneCard Hitelkártyája, de még nem regisztrált a Hűségprogramba?

Itt regisztrálhat

Nézze meg ízelítőül, milyen partnereknél vásárolhat kupont pontjaiból!

Hogyan működik?

Ahányszor OneCard Hitelkártyával élelmiszerüzletekben, szupermarketekben, vagy hipermarketekben vásárol, a vásárlás összegének 1%-át, negyedévente maximum 3000 Ft-ot visszatérítjük Önnek, hitelkártya számláján jóváírás formájában. Évente akár 12 000 Ft pénzvisszatérítést kaphat. A visszatérítésre automatikusan jogosult lesz, ha regisztrál a Hűségprogramban.

A pénzvisszatérítés feltételeiről részletes információt a OneCard Hitelkártya Pénzvisszatérítési Szabályzata tartalmazza.


Számolja ki, évente mennyit spórolhat OneCarddal!

A csúszka mozgatásával adja meg, hogy mennyit költ havonta átlagosan élelmiszerüzletben, szupermarketben vagy hipermarketben!

Élelmiszer
Az Ön várható éves pénzvisszatérítése OneCard Hitelkártyával:
 
 

OneCard Standard Hitelkártya

OneCard Gold Hitelkártya
Kinek ajánljuk?

- nettó 150 000 Ft havi jövedelemtől


- szeretne tartalékot váratlan kiadás fedezetére

- szeret akciósan vásárolni

- odafigyel költéseire

- nettó 250 000 Ft havi jövedelemtől elérhető

- értékeli az exkluzív szolgáltatásokat

- sokat utazik külföldre

 

Mit nyújt?

- Minden vásárlással 2 pontot gyűjthet a Hűségprogramban

- A kártya éves díja 0 Ft, az 1 év alatt fizetendő havi zárási díjak összege 8 856 Ft, amely heti 18 000 Ft élelmiszerbolti, szuper- és hipermarketekben vásárlással fedezhető a pénzvisszatérítésből

 

 

 

- Minden vásárlással 3 pontot gyűjthet a Hűségprogramban

- 1 év alatt akár 12 000Ft pénzvisszatérítés, amivel a kártya díja jelentősen csökkenthető

- Emelt szintű díjmentes utazási biztosítás

- Exkluzív előnyök a Mastercardtól

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy kellemes, exkluzív váróban töltheti a repülés előtti várakozási időt. További részletek és a belépés aktuális feltételei itt.

Budapest Airport Gyorsító sáv: gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez. A szolgáltatásról bővebb információ itt.
A Mastercard által biztosított exkluzív szolgáltatásokról bővebb információ itt.

Egyedi ajánlatok a Hertz és Avis Autókölcsönzőktől
A kedvezmények igénybevételéhez kérjük, regisztráljon:
- Regisztráció a Hertz Gold Plus programjába
- Regisztráció az Avis programjába

 

Kérje kollégánk segítségét, hogy melyik OneCard Hitelkártyát igényelje!

Visszahívást kérek

Hogyan érdemes használnia OneCard Hitelkártyáját?

Hitelkerete terhére egész hónapban kamatmentesen vásárolhat, ha a fizetési határidőig a hitelkártya-számláján fennálló teljes tartozását kiegyenlíti.

Vásárlás után kamatot tehát csak akkor kell fizetnie, ha a megadott fizetési határidőig tartozását csak részben fizette vissza.

A számlakivonat készítésének időpontja minden hónap 25. napja (amennyiben nem banki napra esik, úgy az előző banki nap), a visszafizetési határidő utolsó napja pedig minden hónap 10. napja (amennyiben nem banki nap, úgy a következő banki nap). Így 15 nap áll rendelkezésére, hogy vásárlásai után a teljes tartozását kamatmentesen visszafizesse, vagy a minimum összeget befizesse. 

Ha a megadott határidőre nem tudja a teljes tartozását visszafizetni, a visszafizetést részletekben is teljesítheti. A hitelkártya-számla javára történő befizetéssel feltölti hitelkeretét, így az ismételten felhasználható.

Figyeljen arra, hogy a Bank által meghatározott minimum visszafizetendő összeget minden hónapban határidőben teljesítse, így nem kell késedelmi díjat fizetnie. A minimálisan visszafizetendő összeg a felhasznált hitelkeret 5%-a, de legalább 5000 Ft. 

 • Fizessen mobillal, és nem kell magával vinnie hitelkártyáját! 
 • Hitelkártyájával készpénz nélkül vásárolhat, ilyenkor személyre szabott hitelkeretét (azaz a bank pénzét) költi, amit csak utólag, havonta egyszer kell visszafizetnie. Amíg hitelkártyáját használja, addig saját pénzét befektetheti, kamatoztathatja.
 • Figyeljen arra, hogy a Bank által meghatározott minimum visszafizetendő összeget minden hónapban határidőben teljesítse, így nem kell késedelmi díjat fizetnie. Díjmentesen adhat megbízást a minimum összeg automatikus átvezetésére az internetbankon, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon (+36 80 488 588) keresztül.
 • Készpénzfelvételre csak akkor használja hitelkártyáját, ha ez más módon, például betéti kártyájával nem oldható meg. A készpénzfelvétel összege a tranzakció értéknapjától a visszafizetésig kamatozik.
 • Amennyiben hirtelen pénzre lenne szüksége, utaljon át hitelkártya-számlájáról saját számlájára, vagy bármely belföldi bankszámlára. Akár a teljes hitelkeretét is átutalhatja egy összegben, és a pénz pár órán belül megérkezik a megadott számlára. Ne felejtse el, hogy az átutalás összege a készpénzfelvételhez hasonlóan kamatozik.
 • Ha elveszti hitelkártyáját, azonnal hívja ügyfélszolgálatunkat (+36 80 488 588), ahol azonnal letilthatja hitelkártyáját.

THM és reprezentatív példák:

Termék neve: OneCard Standard Hitelkártya -
Hitelkeret összege: 375 000 Ft -
Hitelkamat mértéke 33,98% MNB jegybanki alapkamat + 20,98% kamatfelár
Hitelkamat típusa: - Változó kamatozás, referencia kamatlábhoz kötött, fix kamatfelárral
Futamidő: 12 hónap -
THM: 43,8% -
A Hitel teljes összege: 497 735 Ft -
Fizetendő kamat: 113 879 Ft -
Teljes éves költség: 8 856 Ft havi díjak összege

 

Termék neve: OneCard Gold Hitelkártya A reprezentatív példa a 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet 9. § (1) c) pontjában foglalt feltételektől eltérően a Banknál elérhető legkisebb hitelkeret összegének figyelembe vételével készült.
Hitelkeret összege: 750 000 Ft -
Hitelkamat mértéke 32,95% MNB jegybanki alapkamat + 19,95% kamatfelár
Hitelkamat típusa: - Változó kamatozás, referencia kamatlábhoz kötött, fix kamatfelárral
Futamidő: 12 hónap -
THM: 45,9% -
A Hitel teljes összege: 978 300 Ft -
Fizetendő kamat: 219 444 Ft -
Teljes éves költség: 29 735 Ft havi díjak és éves díj összege

A THM értékének meghatározásakor a Bank az alábbi számítási módszert alkalmazta. A teljes rendelkezésre álló hitelkeret igénybevételére vásárlás útján kerül sor az első elszámolási időszak első napján, és Kártyabirtokos kizárólag a Minimum fizetendő összeget teljesíti az egyes elszámolási időszakokat követő türelmi időszakok végén (visszafizetési határidő), illetve az egy éves feltételezett futamidő lejártával a fennmaradó teljes tartozást egy összegben fizeti vissza.

Amennyiben Ön a hitelkártyát kizárólag vásárlásra használja és a hitelkeretből felhasznált, a hitelkártya-számla kivonaton záróegyenlegként közölt teljes összeget minden esetben a visszafizetési határidőn belül a Bank részére visszafizeti, úgy a hitelkártya használata kamatmentes.
A táblázatban szereplő adatok változatlan kamatmértéket és díjakat feltételezve kerültek kiszámításra. A kamat, illetve a díjak futamidő alatti változása a táblázatban feltüntetett összegeket az Ön számára kedvezőtlen irányban is módosíthatja.

A táblázatban szereplő reprezentatív példa szemléltetésre szolgál, a benne található adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek a pénzügyi intézményre kötelező érvényűnek.

A THM meghatározása a 2023. augusztus 1-től hatályos Kondíciós Lista szerinti aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A bank által jóváhagyott végleges hitelkeret összegére érvényes teljes hiteldíj-mutatót - amely eltérhet a jelen hirdetésben feltüntetett értéktől - az egyedi szerződés tartalmazza. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitel.

Igénylési feltételek

 • Főkártya-birtokos esetén minimum 18. életév betöltése az igénylés beadásakor
 • Minimum 150 000 Ft havi nettó igazolt jövedelem
 • Magyarországon szerzett jövedelem, valamint magyarországi állandó lakcím vagy tartózkodási engedély
 • Minimum 2 hónapja vezetett lakossági bankszámla bármely Magyarországon működő kereskedelmi banknál
 • Minimum 3 hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen
 • Egyéni vállalkozók, társas vállalkozások tulajdonosai esetén minimum 12 havi folyamatos vállalkozói viszony és 1 lezárt üzleti év
 • Vezetékes vagy saját névre szóló mobiltelefonos elérhetőség
 
Az igényléshez szükséges dokumentumokról ITT tájékozódhat.

Visszahívást kérek