Premium API szolgáltatások

Premium Payment API

A Raiffeisen Bank a fizetésforgalom tekintetében folyamatosan innovatív megoldásokon dolgozik annak érdekében, hogy támogassa ügyfelei minél gyorsabb és hatékonyabb működését és ennek keretében folyamatosan fejleszti a Premium Payment API szolgáltatását.

Amennyiben automatizált fizetési rendszerre van szüksége, ahol ügyviteli programja közvetlen csatlakozik a banki rendszerekhez, akkor ideális megoldást nyújthat ön számára a Raiffeisen Bank Premium Payment API szolgáltatása. 
Ügyviteli rendszerében jóváhagyott és elküldött ISO 20022 szabvány szerinti tranzakciók 5 mp alatt 24/7-ben teljesülnek , nincs szükség további banki szoftverben történő jóváhagyásra köszönhetően az automatizált aláírás ellenőrző folyamatnak.
 

Azonnali Tranzakció Értesítő

Szeretné a jóváírásait is azonnal látni az ügyviteli rendszerében? Erre kínálunk megoldást az Azonnali Tranzakció Értesítővel. A jóváírás pillanatában szabványos Camt formátumú üzenetet küldünk. Ezzel percre pontosan vezetheti a számlaforgalmát és ütemezheti átutalásait az ügyviteli rendszerén belül.


Egyenleg lekérdezés

Folyószámlái egyenlegét szintén lekérdezheti az API szolgáltatás keretében, így egyenlege is mindig aktuális maradhat az az ügyviteli rendszerében.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további kérdéseivel kapcsolatosan forduljon bizalommal kollegáinkhoz az alábbi email címen keresztül: 

cbd-ccm@raiffeisen.hu